Home     Billing Boats De Fairmount Alpine
Billing Boats De Fairmount Alpine

Billing Boats De Fairmount Alpine379.95 
€ 284.96


Artikelcode: OVB BB506

Billing Boats De Fairmount Alpine


  • Productinformatie

Wij verwachten binnen twee weken (03-11-2010) een nieuwe Nederlandse sleepboot, de grootste en meest krachtigste sleepboot ooit voor Nederland gebouwd: De “Fairmount Alpine”

Het is een houten schip 100 cm lang, schaal 1:75.

Met veel messing onderdelen.

Om aan de hoge kwaliteitsnormen - opgelegd door haar wereldwijde klantenkring -  te voldoen,  bestelde Fairmount Marine niet minder dan vijf nieuwe lange afstand slepers bij de Niigata Shipyard in Japan. Van deze serie, werd in mei 2005 de Fairmount Sherpa geleverd en aan de vloot toegevoegd, in oktober 2005 volgde zusterschip Fairmount Summit en in mei 2006 werd zusterschip Fairmount Alpine afgeleverd. In juli 2006 werd de Fairmount GLACIER aan Fairmount Marine geleverd en de vijfde super sleepboot in de serie, Fairmount Expedition, werd in mei 2007 afgeleverd.
Deze schepen zijn de grootste en krachtigste sleepboten ooit voor Nederland gebouwd.

De hoofdactiviteiten van Fairmount zijn het lange afstand oceaan-slepen en bergen met haar vloot van vijf sleepboten en het vervoer van zware ladingen door semi-afzinkbare schepen alsmede de wereldwijde activiteiten van Fukada Salvage met haar moderne vloot van offshore support schepen en drijvende kranen.
Fairmount exploiteert een vloot van ultra sterke lange-afstand slepers, half-afzinkbare schepen waaronder 's werelds grootste eenheid van de 50.000 dwt Gavea LIFTER en multipurpose offshore support schepen.